Κωνσταντίνος Καρυπίδης

Professional Optimizer

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης είναι επαγγελματίας Optimizer και πιστεύει ότι η επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα κινείται από μέσα προς τα έξω. Μέχρι σήμερα ζούσε και βασίλευε κατά κύριο λόγο, μέσα στον εταιρικό και επιχειρηματικό στίβο. Αφού σπούδασε και παράτησε το διδακτορικό του για να γίνει καλλιτέχνης σε δρόμους, μουσικές σκηνές, θέατρα και τηλεόραση, αποφάσισε κάποια στιγμή να μπει στο ονομαζόμενο corporate περιβάλλον και να γινει σύμβουλος. Για χρόνια τον εκπροσωπούσε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς γραφεία ομιλητών.

Έχει δουλέψει και συνεργαστεί σε Ελλάδα και εξωτερικό με δεκάδες πολυεθνικές, στελέχη, καθηγητές, αθλητές, καλλιτέχνες και με μέλη των Thinkers-50, του παγκοσμίως κορυφαίου οργανισμού διανοούμενων για business. Η εστίαση της δουλειάς του – όπως ο ίδιος εξηγεί – είναι αυτή: “Πιάνω ανθρώπους ή ομάδες και τους μαθαίνω πως να αποδίδουν τα μέγιστα, πάντα.” Έχει δύο πιστοποιήσεις coaching από τις Η.Π.Α. και όλες του οι μέθοδοι και οι πρακτικές, έχουν τις ρίζες βαθιά στην επιστήμη, ενώ όλες είναι εμπνευσμένες από επίσημες επιστημονικές έρευνες. Ονομάζει τη μέθοδό του, Βηματιστή Βελτιστοποίηση© και αποφάσισε στο εξής να την κάνει διαθέσιμη εκτός επιχειρήσεων.

Κατά τα άλλα είναι performer – όταν και άμα θέλει – ενώ πάσχει από εθισμό στην ποιοτική βιβλιοφαγία και κανένα πρόγραμμα απεξάρτησης που του σύστησε ο προσωπικός του γιατρός, δεν μπόρεσε να τον θεραπεύσει. Λατρεύει να μοιράζεται όσα μαθαίνει, ανακαλύπτει και σκέφτεται, με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί και με όσους περισσότερους τρόπους μπορεί. “Μάθε Περισσότερα, Γίνε Περισσότερα, Βελτιστοποίησε Βηματιστά” είναι η φιλοσοφία του σε έξι λέξεις.

Επίσης γράφει, ζωγραφίζει και τραγουδά στο μπάνιο αυστηρά, μετά από επίμονες παρακλήσεις στενών φίλων και συγγενών. Επιπλέον, για να ησυχάσει από τη γκρίνια της μητέρας του, συνεχίζει με μεταπτυχιακές σπουδές και σύντομα ξανά για διδακτορικό. Όνειρό του είναι να γίνει πυρηνικός φυσικός και να κερδίσει το Voice of Greece.

Ταξιδεύει συνέχεια, αλλά γενικά τριγυρί-ζει στην Αθήνα.


ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ


Προσωπική Ανάπτυξη
Βηματιστη Βελτιστοποίηση©
Ενσυναίσθηση
Επικοινωνία
Οργανωτικότητα

Related podcasts

Sorry, there is nothing for the moment.